separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

VESIĆ ZA PINK: Đilas je oteo imovinu građana i napravio privatnu garažu. To je vrhunac bezobrazluka i beščašća! Moraće da napusti gražu, a mi ćemo podneti tužbu! (VIDEO)


Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio je da će bivši gradonačelnik Beograda Dragan Đilas danas morati da napusti javnu garažu u Požarevačkoj ulici, gde je koristio četiri parking mesta, a plaćao jedno i zatvorio protivpožarni prolaz.


 - Za Đilasa je očigledno uobičajeno da otme nešto od gradske imovine kako bi uradio nešto za sebe privatno, tako da posle kuće Velikog brata i onoga što je uradio u Pionirskom gradu, sada imamo i ovaj slučaj sa garažom u Požarevačkoj ulici - rekao je Vesić za Pink. 

On je objasnio da je to garaža „Parking servisa“ koju uz određenu naknadu koriste stanari Požarevačke ulice, odnosno okolnih zgrada.

 - Đilas je 2008. godine zaključio ugovor za korišćenje jednog parking mesta, a onda je zagradio protivpožarni prolaz, stavio vrata, parkirao četiri svoja automobila, tri potpuno nezakonito i oteo deo javne garaže. Koristio je protivpožarni prolaz da ulazi u garažu. On je napravio privatnu gražu u javnoj garaži. To je vrhunac bezobrazluka i beščašća da vi kao gradonačelnik Beograda otmete deo javne garaže, pri tome je on milioner jedan od najvećih tajkuna, i naparvite od toga privatnu garažu, ostavljao je tu i privatne stvari , rotaciju na koji nema pravo...Sve je suprotno odredbama ugovora koji je potpisao - precizirao je Vesić.

Prema njegovim rečima, Đilas je oteo deo javne garaže, zatvorio protivpožarni put, otvorio sebi put u drugoj ulici i napravio privatnu garažu u delu koji pripada Skupštini grada Beograda.

Autor: RTV Pink

  - Oteo deo javne garaže od građana i napravio privatnu garažu. To pokazuje kako se on odnosi prema svemu što javno i tako se ponašao dok je bio gradonačelnik. Zamislite da je neko iz SNS na Vračaru uradio ovakvu stvar, nema ko se ne bi pobunio i čija se ostavka ne bi tražila. A to Dragan Đilas uradi nemate reakciju ni jedne stranke, njegovih saboraca, znači to je normalno...- naveo je Vesić. 

Zamenik smatra da je ovo jedinstven slučaj u svetu i podseća da je ova situacija traje 10 godina.

 - Ugovor je sklopljen 1. jula 2008. godine. Tada je počeo da teče ugovor. Đilas je 10 godina nezakonto koristio deo garaže, parkirao četiri vozila, parkirao tu i automobile za svoje obezbeđenje. Onda smo juče, kada smo saznali za to, raskinuli ugovor jer je parking mesto koristio suprotno odredbama. On će danas morati da napusti garažu, a mi ćemo sve vratiti u prvobitno stanje i građani koji parkiraju vozila biće sigurni u slučaju požara - istakao je Vesić. 

Autor: RTV Pink

Najavio je tužbu za naknadu štete protiv Đilasove kompanije i njega lično jer su 10 godina neovlašćeno koristili garažu. 

- Tražićemo i da se plati naknada štete koja je učinjena time što je zatvoren protivpožarni izlaz. Đilas je pokušao da otme imovinu građana, ako i u Pionirskom gradu. To najbolje pokazuje građanima ne samo kako je vladao Beogradom, već i kako bi vladao da se ponovo dočepa vlasti i kako razume šta je javna svojina i interes građana - rekao je Vesić. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti