AKTUELNO

Predsednik Srbije izrazio je nadu da će se nastaviti kvalitetan rad i dobri odnosi dve zemlje.

Nakon sastanka sa predsedavajućim Saveta ministara BiH Denisom Zvizdićem, predsednik Srbije Aleksandar Vučić mu je danas uputio pismo u kojem je zahvalio na, kako se navodi, istinskom gostoprimstvu, pohvalio dosadašnju saradnju i izrazio nadu da će se nastaviti kvalitetan rad i dobri odnosi dve zemlje.

- Želim ovim pismom da vam zahvalim na istinskom gostoprimstvu koje ste mi ukazali, kao i članovima delegacije Republike Srbije - navodi se u pismu predsednika Srbije i dodaje:

Foto: Tanjug

- Naš današnji sastanak je nastavak uspešne saradnje koju smo imali i dok sam bio predsednik Vlade Republike Srbije kada smo i prvom zajedničkom sednicom Vlade Republike Srbije i Veća ministara BiH napravili veliki korak napred u odnosima dve zemlje. Raduje me što sam i sada kod Vas video iskreno opredeljenje da nastavite da sarađujete i sa novom Vladom koju vodi Ana Brnabić, posebno na projektima koji mogu da donesu ekonomski boljitak građanima Srbije i Bosne i Hercegovine. Republika Srbija će, kao iskreni prijatelj Bosne i Hercegovine i garant njenog teritorijalnog integriteta sa svoje strane doprineti našim boljim političkim odnosima i većoj ekonomskoj saradnji.

Foto: Tanjug

Predsednik Vučić je u pismu izrazio nadu da će imati priliku da Zvizdiću uzvrati dobrodošlicu uskoro u Beogradu.

Pink.rs

#Aleksandar Vučić

#Denis Zvizdić

#predsednik

'