separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

UHVAĆENI NA DELU! Kesićeva Njuz Net ekipa ŠIRI MRŽNJU prema Aleksandru Vučiću!


Krčag ide na vodu dok se ne razbije. A krčag Zorana Kesića i njegove ekipe s Njuz Neta koju predvodi Viktor Marković upravo je razbijen! Jer, uhvaćeni su na delu kako lažu i šire propagandu protiv vlasti i predsednika Srbije Aleksandra Vučića.


Ovaj tužni skup kvaziduhovitih džabalebaroša iz Njuz Neta, koji piše i scenario za emisiju "24 minuta" Zoranu Kesiću, već dugo na društvenim mrežama spinuje, izvrće istinu i manipuliše sa svakom informacijom koja može da im pomogne u širenju mržnje prema vlasti i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

A te njihove lažne informacije često su završavale i na naslovnim stranama patriotiše cajtunga Blic i reketaškog Rodićevog Kurira. Do sada su svoje tragove vešto uspevali da sakriju iza lažnih naloga i profila na društvenim mrežama, ali ovog puta su - uhvaćeni s prstima u pekmezu.

Naime, jedan od lidera mrziteljske Njuz Net ekipe Viktor Marković danas je počeo da širi lažnu priču vezanu za restauraciju Skadarlije, a potom je u jednom od tvitova, najverovatnije greškom, otkrio svoje prave namere. 

Kada ga je neko upozorio da se u Skadarliji postavlja podloga za makadam, a ne da se legendarna beogradska ulica asfaltira, kao što je on želeo da slaže i prikaže, Viktor je bez pardona napisao:

- Ma znam da je podloga, nego širim mržnju prema Vučiću!

Autor: Printscreen Twitter

Autor: Printscreen Twitter

I sada je, konačno, sve jasno i transparentno. Niti su Zoran Kesić i Njuz Net ekipa nekakvi duhoviti opozicionari, niti je njihova misija da otkrivaju neke "skrivene istine". Jedini njihov zadatak je širenje mržnje prema Aleksandru Vučiću. Tu više nema nikakve dileme. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

korisnik

povezane vesti