AKTUELNO

Bivši zaštitnik građana odbio je da prokomentariše jučerašnji incident na Novom Beogradu.

Lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković, koji se navodno zalaže za slobodu govora i medija, na Dan ljudskih prava ponovo je odbio da odgovara na novinarska pitanja koja mu ne odgovaraju.

Incident u kojem je Jankovićeva supruga Slavica zajedno sa aktivistima Pokreta slobodnih građana na pijaci na Novom Beogradu vređala momke i devojke koji su penzionerima delili Senior kartice za ostvarivanje popusta, privukao je pažnju medija.

Pročitajte još: JANKOVIĆEVA ŽENA I PRIPADNICI PSG DIVLJALI NA PIJACI: Vikali i vređali ljude koji su delili senior kartice penzionerima!

Međutim, na pitanje Televizije Pink da li opravdava takvo ponašanje svoje supruge, za koju su njegovi dojučerašnji saradnici rekli da vuče sve konce u Pokretu, bivši zaštitnik građana nije želeo da odgovori.

Foto: TV Pink

- Žao mi je što smo u situaciji da ne možemo da komuniciramo sa Televizijom Pink - rekao je Janković, ne komentarišući ni činjenicu da je nekada rado zvao ekipe naše televizije da prisustvuje njegovim konferencijama.

Osim što je izgubio poverenje do juče najbližih saradnika i što je na listi potpisnika Apela 100 ostalo njih tek nekoliko, bivši zaštitnik građana ima i sve manju podršku naroda.

To se videlo i u centru grada u Knez Mihailovoj gde je tek poneki prolaznik prišao štandu PSG.

Foto: TV Pink

#Novi Beograd

#Saša Janković

#Televizija Pink

'