AKTUELNO

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Ivana Tomić izjavila je danas da je Dragan Đilas dok je bio gradonačelnik Beograda neodgovornom i korumpiranom politikom koju je vodio građane delio na one prvog i one drugog reda.

- Da je još koju godinu vladao Dragan Đilas, Voždovac bi postao nepoželjno mesto za život - navela je Tomić u pisanoj izjavi, tvrdeći da je Đilas, u podavalskom delu Voždovca građane ostavio bez osnovnih uslova za život: vode, kanalizacije, domova zdravlja, asfaltiranih ulica.

U gradskom delu opštine, pare građana je ulagao u sumnjive objekte, poput Pazl grada, koji nikada nije imao svoju namenu dodala je Tomić i napomenula da se mnogi slažu da je ta konstrukcija samo jedan od brojnih primera pranja novca.

- Danas je Voždovac lepše mesto za život. Radimo i gradimo svakog dana, popravljamo ono što je proteklih godina uništeno i slušamo naše građane i njihove potrebe. Građani prepoznaju svaku novu ulicu, izgrađenu školu, salu za fizičko, vrtić, domove zdravlja i to je ono što nam daje snagu da nastavimo brže, jače i bolje - navela je Tomić.

#Beograđani

#SNS

'