AKTUELNO

Političari koji su se do juče najviše mrzeli i jedni druge izbacivali iz partije danas sarađuju, rekao je Vladimir Đukanović, posalnik Srpske napredne stranke opisujući kako izgleda opozicija pred beogradske izbore.

Đukanović je rekao da je veoma teško pohvatati ko tu koga podržava, a ko je kome uskratio podršku i zbog čega.

- Dragana Đilasa u ovoj kampanji podržava Vuk Jeremić, isti onaj koje je napustio DS kada je Đilas postao predsednik te stranke uz obrazloženje da je njegov način rukovođenja despotski i da se samo može zamisliti šta bi radio u državi kada se tako ponaša u stranci – naveo je Đukanović.

Kako je dodao, Đilasa podržava i Saša Janković, koga je na predsedničkim izborima podržao Dragan Šutanovac, a koji ovog puta ne podržava Đilasa, ali da je podržavao u sukobu sa Bojanom Pajtićem tokom izbora u DS.

Pajtić koji je zbog Šutanovca napustio DS danas podržava Dragana Đilasa, primetio je Đukanović i dodao da se u celu priču uključuje Boris Tadić, koji će valjda podržati Šutanovca, a koji je napustio DS kada je Đilas postao predsednik te stranke.

- Zanimljivo je da Saša Janković neće da uzvrati Šutanovcu podršku, već podržava Đilasa za koga je tvrdio sve najgore i tvrdio da je to Vučićev čovek i Vučićev piun. Na sve to Đilasa podržava i Velimir Ilić koji je za Đilasa govorio da je to najveći kriminalac i lopuža – ukazao je Đukanović.

- Sve ovo navodim, da probate da razmislite za koga ćete da glasate i šta ćete da radite, ako možete da ih pohvatate – dodao je poslanik SNS.

Prema njegovim rečima, na sve to imamo Aleksandra Šapića koji je do juče bio Đilasov potrčko i saradnik u gradskoj vlasti, a koji danas ne podržava zvanično Đilasa, a suštinski radi sa njim mada nisu na istoj listi.

- To je jedan konglomerat potpunog ludila i haosa, gde oni koji su se do juče najviše mrzeli, jedni druge izbacivali iz partije, danas sarađuju, a ovi koji su tu bili podrška sada, više nisu. Evo kako će to da izgleda ako se takvi dograbe vlasti – zaključio je Đukanović.

#Opozicija

#Vladimir Đukanović

'