AKTUELNO

Koalicija Dragan Marković Palma - Jedinstvena Srbija - Ivica Dačić - Socijalistička partija Srbije povodom pisanja nekoliko medija da je bilo neregularnosti u izbornom procesu u gradu Jagodina, saopštava da se radi o čistoj laži.

Naime Gradska izborna komisija u Jagodini je na sednici koja je započela 26.04.2024. godine u 11 i 30 sati donela Odluku o obrascima za lokalne izbore raspisane za 02. jun 2024. i tu odluku objavila na sajtu Skupštine grada Jagodina u 12 i 10 istog dana.

Na taj način obrasci potrebni za podnošenje izbornih listi postali su dostupni svima, i postupak je u potpunosti u skladu sa Zakonom o lokalnim izborima. Naša koalicija Dragan Marković Palma - Jedinstvena Srbija - Ivica Dačić - Socijalistička partija Srbije sakupila je oko 800 potpisa za manje od dva sata i predala listu oko 16 časova.

Sve ostalo su špekulacije i neistine u režiji kuhinje koja je nama jako dobro poznata, kuhinje koja zbog svoje nesposobnosti nema šta drugo nego da servira otrovne laži. Bolje bi im bilo da se bolje organizuju sledeći put oko izbornog procesa umesto da lažima blate one koji su odgovorni, dobro organizovani i znaju posao za koji se na izborima kandiduju pred građanima.