AKTUELNO

Vuk Jeremić otpužuje Vučića za tajno putovanje u Njujork, a predsednik otuptovao REDOVNOM LINIJOM i PREPUNIM AVIONOM!

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić, onaj isti koji je spreman na sve moguće prevare, prljave igre i laži kako bi se domogao vlasti, optužio je predsednika Srbije da se u Njujorku, gde Vučić trenutno boravi, tajno sastaje sa američkim biznismenom Džrdžem Sorošem i da vodi tajne pregovore sa Hašimom Tačijem i Ramušem Haradinajem?!

Navodno tajno putovanje o kojem Jeremić priča je sve samo ne tajno, budući da je predsednika u avionu Er Srbije videlo i uslikalo najmanje 50 putnika, kako je već potvrdio potpredsednik SNS Milenko Jovanov u saopštenju objavljenom ranije danas.

Ovo je svakako još jedan bedan pokušaj opozicionog lidera, koji i nije opozicija sudeći po poražavajućim rezultatima beogradskih izbora, da prospe neargumentovane laži u nadi da će se građani upecati. Ali narod zna…

Na ovakve nepotkrepljene izjave koje je Jeremić izneo preko Tvitera (a gde bi drugo) ironično je odgovorio i sam predsednik Srbije, oglasivši se na društvenoj mreži:

Vuk Jeremić je sve u pravu. Trebalo je da imam večeru u njujorškom restoranu sa porodicom Soroš, ali su mi i oni otkazali, jer su videli da mi je Angela Merkel otkazala susret u Berlinu. Nažalost, nisam imao priliku da se sastanem ni sa kim iz porodice Soroš.

Pred predsednikom Srbije nalazi se nedelja puna obaveza u kojoj će se zalagati za interese Srbije, a u petak će u Briselu obaviti sastanak sa predsednikom takozvanog Kosova Hašimom Tačijem. Stoga je činjenica da nije vreme baviti se ovakvim pustim i bednim pokušajima destabilizacije, čega bi svaki ozbiljan političar koji želi dobro svom narodu trebalo da bude svestan!

Jeremiću, sram te bilo!

Pročitajte još: JOVANOV POTVRDIO: Vučić otputovao u Njujork, o cilju posete izvestiće po povratku

#Aleksandar Vučić

#Vuk Jeremić

'