AKTUELNO

Stefan Cvetković je posle spektakularne potrage pronađen živ i zdrav, a prema informacijama kojima raspolaže Alo, u osmišljavanje otmice umešan je estradni menadžer.

Prema informacijama koje ima Alo, a koje su slične informacijama portala Pink.rs, u osmišljavanje otmice umešan je jedan estradni menadžer.

On je prema našim informacijama dogovorio delovanje sa jednim delom opozicije, koja pod uticajem pojedinih zapadnih struktura, pokušava da destabilizuje zemlju i da nasilnim putem preuzme vlast.

Kako kaže izvor Pink.rs, sličan scenario ovaj menadžer je primenio i na Kosovu pre oko deset godina kada je potraga bila za jednim njegovim prijateljem, koji je, kako se navodi, iscenirao svoj nestanak i kidnapovanje.

Po rečima našeg izvora, narednih dana će se više znati o ovom slučaju, kao i to zbog čega se strane strukture mešaju i pokušavaju da destabilizuju Srbiju. Ali, ono što se može naslutiti jeste da se želi udariti na vlast po svaku cenu i da se na čelo Srbije instaliraju aktuelne opozicione strukture.

Zbog svega toga se u Srbiji sve više pojavljuju priče o ceni goriva, pokušaj protesta, neispravna voda, nestanak novinara, a sve u cilju lakšeg rešavanja pitanja Kosova i da se Beograd prisili na njegovo priznanje.

I predsednik Srbije je rekao da ima mnogo nejasnih detalja, ali da je najvažnije da je Cvetković živ i zdrav.

-Ima čudnih razgovara sa KiM, čudnih povezivanja, kao sa nekim licima koji se rade na teritoriji nekih stranih zemalja - rekao je Vučić i dodao da je bilo puno čudnih nelegočnih detalja. To, kako je dodao, nisu smeli da objave.

- Da se nešto loše dogodilo rekli bi nam da smo zlikovci, svi vi... - rekao je Vučić i dodao:

Ustanovićemo ko je tu priču smislio. Mi se ne igramo sa našim narodom, ja nisam spavao dve noći.

Predsednik Srbije je dodao da će se utvrditi ko je sve učestvovao u ovom slučaju sa znanjem Stefana Cvetkovića ili bez njega.

- Mi ćemo se ponašati odgovorno, a oni neka nastave da se ponašaju kako su se ponašali - istakao je Vučić i dodao da Cvetković ima veoma čudnu priču.

Prema našim saznanjima obaveštajne strukture Srbije su upoznate sa mogućim scenarijima koji u narednom periodu mogu da zahvate Srbiju, ali i da su spremni da se uhvate u koštac sa mogućim nedaćama.

Podsećanja radi, automobil koji je koristio Cvetković, a koji je u vlasništvu njegovog oca, otvorenih vrata i upaljenih svetala zatečen je u Beogradskoj ulici u Beloj Crkvi u četvrtak.

Sutradan je posle spektakularne potrage Cvetković pronađen u širem regionu Bele Crkve dobrog zdravstvenog stanja i bez povreda.

Pročitajte još: VUČIĆ: Policija pronašla Stefana Cvetkovića ŽIVOG I ZDRAVOG, njegova priča se proverava

#Otmica

#Stefan Cvetković

'