AKTUELNO

- Jedan predsednik vlade je ubijien u Srbiji, zar vam nije bilo dosta krvi - zapitao je Vesić u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

Nema mesta ni smejanju ni podsmehu kada lideri "trule koalicije" opozicionog Saveza za Srbiju, pozivaju na hapšenje novinara, na silovanje premijerke, na vešanje predsednika države i premijerke, već ih onda jasno treba pitati: "Da li ste vi normalni", poručio je član Predsedništva SNS, Goran Vesić i pozvao nadležne organe da reaguju.

Povodom najnovijih pretnji predstavnika opozicionog Saveza za Srbju predsedniku Aleksandru Vučiću i premijerki Ani Brnabić, Vesić kaže da ih treba pitati i: 'da li ste vi ubice, ili šta ste?'

- Za Jeremića znamo da je deo međunarodne korupcije, za Đilasa znamo da se obogatio na narodnoj muci, ali treba jasno da kazu da li su silovatelji i ubice?! Ako nećete vi da nam kažete sta ste, onda država mora da reaguje. Jedan predsednik vlade je ubijien u Srbiji, zar vam nije bilo dosta krvi - zapitao je Vesić u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

Pošto ne mogu, primećuje Vesić, da se utrkuju ni u čemu pametnom i korisnom za narod Srbije, "Đilas, Jeremić i Boškić Obradović se takmice ko ce glasnije da preti".

Vesić dalje konstatuje da posle pretnji silovanjem premijerki Brnabić, koje je izneo predsedavajući njihovog "Saveza sa silovanje" sada su na red došle pretnje vešanjem predsedniku Vučiću.

Očigledno je, ukazuje Vesić, da su Đilas, Jeremić i Obradović sve nervozniji, sve glasniji i sve agresivniji sto imaju manje glasova.

- Njihova frustracija Vučićem koji ih pobeđuje na svim izborima od mesne zajednice do predsednika Republike tako je velika da su počeli da prete fizičkom likvidacijom. Jer jasno im je da ih narod neće i da Vučića na demokratskim izborima nikada neće pobediti - poručio je Vesić.

To što se Đilas javno izvinjava za ponašanje člana svoje koalicije Noga samo je pokušaj da prevari građane i smanji štetu, istakao je Vesić i naveo da "ubistvom Vučiću nije pretio samo Nogo, već i Djilasov lični analitičar Đorđr Vukadinović poznatiji kao Đoka Vlah".

Kao što je, dodao je, silovanjem premijerki pretio Đilasov sindikalista Veselinović.

- Dakle, Nogo, Vlah i Veselinović govore ono što Đilas misli. Zato su Đilasova izvinjenja lažna - naveo je i istakao:

Prema tome, kada lideri ove trule koalicije pozivaju na hapšenje novinara, na silovanje premijerke, na vešanje predsednika naše države i premijerke, onda na mesta ni smejanju, ni podsmehu. Onda mora jasno da se pita: Da li ste vi normalni? Da li ste vi ubice, ili sta ste? Za Jeremića znamo da je deo međunarodne korupcije, za Đilasa znamo da se obogatio na narodnoj muci, ali treba jasno da kazu da li su silovatelji i ubice?! Ako nećete vi da nam kažete šta ste, onda država mora da reaguje. Jedan predsednik vlade je ubiien u Srbiji, zar vam nije bilo dosta krvi?

#Dragan Đilas

#Goran Vesić

'