AKTUELNO

Miljković siguran da je doneo pravu odluku jer ga ponašanje njegove devojke iritira.

Ove noći stanovnici Bele kuće mogu da pogledaju šta se sve dešavalo zanimljivo proteklih dana na imanju hiper-rijaliti programa koji pomera sve granice "Zadruga 2", kao što je to slučaj svakog četvrtka.

U narednom snimku prikazana je svađa Lune Đogani i Marka Miljkovića kada mu je ona pridikovala jer je flertovao sa Majom Marinković. Povodom ovoga glavni akteri priče su se oglasili i tom prilikom je Miljković rekao da je blogerka zaslužila da javno raskine sa njom.

Foto: TvPink Printscreen

Danas mi je rekla svakakve uvrede i zato sam raskinuo za crnim stolom. Dala je pojedincima pravo da komentarišu i ispiraju pog*na usta. Po prvi put je zaslužila od mene da raskinem za crnim stolom i baš kako sam raskinuo. Volim je i dalje, ali to će i te kako proći. Još brže nego što sam mislio zbog njenog ovakvog ponašanja - prokomentarisao je Marko, a onda nastavio:

Foto: TvPink Printscreen

Ja obožavam kada je devojka ljubomorna u nekim normalnim granicama, ali da to ne bude kao kod Lune. To je za mene previše. Rekao sam joj da su najbitnije stvari u našoj vezi nepoštovanje, nepoverenje i s*ks - rekao je Miljković, a onda Luna osula paljbu po njemu.
Ja sam videla svojim očima. Mislila sam da je to Stanija, ali to je bila Maja. Ti si se smejao, ti si flertovao. Ja sam to videla. Gledao si Maju onako kako si gledao mene. Ti si na moje oči gledao Maju na način na koji si je gledao. Pogotovo devojku sa kojom si bio. Buljio si u nju - vikala je besno Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Luna je istakla da ju je Marko neretko nervirao jer je otkrivao sve njene tajne i time svaki put davao povoda da za svađu.

Kako vi to glumite da nekog volite? Kako si preko noći prestao nekoga da voliš? Imam osećaj da je njemu imponovalo da ja budem ljubomorna na neku devojku. Ljubomorna sam što moj dečko gleda u druge g*zice. Šta fali mojoj g*zi, rekao si da je lepa - završila je svoje izlaganje Đoganijeva.

Pročitajte još: KAD JE VIDELA ANABELU I GAGIJA, BRIZNULA U PLAČ: Luna se slomila nakon raskida sa Markom zbog svojih roditelja! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'