AKTUELNO

Prozvala i bivšeg dečka Adama Đoganija.

Aktuelna učesnica rijaliti programa "Zadruga 2" Biljana Micić, inače bivša devojka Adama Đoganija, pred svoj ulazak u Belu kuću najvila je svoju prvu pesmu u kojoj je, između ostalog, spomenula i Lunu Đogani i Kristinu Kiju Kockar.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Biljanina pesma pod nazivom "Blindirana" je danas ugledala svetlost dana, a u jednom delu ove numere, Micićeva spominje pobednicu "Zadruge" pevačicu Kristinu Kockar, ali i svoju cimerku Lunu Đogani koja je bila u vezi sa Slobom Radanovićem dok je on bio u braku sa Kijom.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj da se praviš kako nisi čuo to, skockaću je kao Kija Kockar Lunu Đo - deo je teksta koji peva Biljana Micić.

Foto: YouTube screenshot

Zanimljiv je i još jedan deo teksta Biljanine pesme iz kog se može zaključiti da je Micićeva numeru posvetila i nekadašnjem momku Adamu Đoganiju i zadrugarki Marijani Zonjić, sa kojom je on imao romansu pred kamerama.

Foto: YouTube screenshot

Foto: Zadruga - RTV Pink

Jesi li to ti ili ne sećam se više svoje bivše ljubavi? Znaš li u šta si se zaljubio i posle prve noći prsten kupio? Pamet u glavu, pa se raspitaj. Ne trebam ti ja, da ti sada punim glavu, kad ceo grad pregazio je - deo je pesme.

Foto: RTV Pink , printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati spot za pesmu Biljane Micić koja se predstavlja pod umetničkim imenom Bimi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Adam Đogani

#Biljana Micić

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Marijana Zonjić

'