AKTUELNO

Plaše se kakva je situacija napolju?

Goruća tema ovih dana u "Zadruzi 2" je veza Ane Korać i Davida Dragojevića. Situacija je postala još napetija kada je David od Stanije Dobrojević dobio informaciju da njegova bivša devojka, Aleksandra Subotić, još uvek živi u njegovoj porodičnoj kući sa njegovom majkom Biljanom Dragojević.

Foto: Rijaliti Zadruga

Ana i David su zbog ovoga imali i manje trzavice u vezi, ali su ubrzo izgladili odnose. Večeras tokom reklama za vreme emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" njih dvoje su jedno drugo obasipali poljupcima i izjavama ljubavi.

Volim kad me tako zagrliš. Sve volim sa tobom, čak i kad ćutimo - rekla je Ana.

Foto: Rijaliti Zadruga

I ja sve volim sa tobom. Jedva čekam kad izađemo da ti pokažem koliko te volim. Srećan sam što sam sa tobom - naveo je David dok je ljubio i grlio svoju devojku.

Koraćeva je zatim rekla da jedva čeka da dobije poziv sa svojom majkom, kako bi čula da li je ona saglasna sa njenom vezom.

Samo da mi mama kaže da je sve ok, onda ću biti srećna sto posto - rekla je Ana.

Foto: Rijaliti Zadruga

PROČITAJTE JOŠ: ON JE JEDINA OSOBA KOJA MOŽE DA ME SMIRI! Luna priznala koliko joj znači Marko Miljković, a onda voditelj otkrio koji zadrugar je LUDO ZALJUBLJEN U NJU! (VIDEO)

Bitno je da si ti srećna. Ja imam ovo, samo da se završi, ti nemaš veze sa tim. Reći će ti mama da je sve ok, tražićemo poziv posle. Onda će ti ona reći da je sve ok i ti ćeš biti najsrećnija - zaključio je Dragojević.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Ana Korać

#David Dragojević

'