AKTUELNO

Njihov sukob datira već šest godina.

Stanovnici rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje učesnici postavljaju jedni drugima pitanja na koja moraju iskreno da odgovore kako bi dobili nagradu.

Rebeka Popović je želela da zna šta Stanija Dobrojević ima protiv nje, s obzirom na to da su tokom prethodne večeri imale verbalni sukob.

Foto: TvPink Printscreen

Šta imaš protiv mene, Ljube i Dragane - upitala je Rebeka Staniju.
Jedino što si me sinoć izritirala. Mislim da si dilejica, da ti fali daska u glavi. Nemam ništa protiv tebe. Što se tiče Ljube, to datira još od "Farme 4". Bila sam tada zaljubljena do ušiju. Bila sam neiskusna, a oni su me gazili. Po izlasku je davala izjave i izmišljotine o meni. Šest godina kasnije, ona mene ogovara po ćoškovima - ispričala je Dobrojevićeva, a njen odgovor je i te kako isprovocirao Ljubu Pantović koja je rešila da joj odbrusi:

Foto: TvPink Printscreen

Previše s*reš! Kada sam ja tebe ogovarala? Bila si zaljubljena bre u mene! Ti si ovde ušla i pričaš kako su sve devojke ljubomorne na mene. Ti devojko mene sanjaš i pričaš šest godina o meni, čini se da si nesrećno zaljubljena u mene. Ti si nebitna! Ja sam uspešna žena, tebe to boli. Ti prodaješ smrt svog oca već šest godina. Glumiš žrtvu - odbrusila joj je Pantovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: POSLEDNJI DEO LJUBAVNOG ESEJA! David otkrio da planira život za Anom, pa priznao da sa njom ima sve što nije imao sa Aleksandrom: GORIM OD ZALJUBLJENOSTI, sa njom imam sve (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Ljuba Pantović

#Stanija Dobrojević

'