AKTUELNO

Mi smo zatekli deku i unuka na stadionu Crvene zvezde gde su uživali u lepom vremenu, ali i poziranju sa ofarbanim jajima.

Hrišćanski vernici pravoslavne veroispovesti danas obeležavaju Veliki petak, dan stradanja Isusa Hrista i pripremaju se za najradosniji hrišćanski praznik - Vaskrs.

Zvezdina zvezda Dragan Džajić Džaja raduje se ovom prazniku koji će provesti sa porodicom, a najveću sreću donosi mu unuk Luka. Mi smo zatekli deku i unuka na stadionu Crvene zvezde gde su uživali u lepom vremenu, ali i poziranju sa ofarbanim jajima.

Foto: Pink.rs

Luka će, kao i do sada, biti glavni gost u domu Džajića za Vaskrs. Sa majkom Sanjom i ocem Vladimirom Vranješom, mali Luka će, zasigurno, uveseliti baku i deku, kao i tetku Draganu i budućeg teču Miloša Ivanovića.

Svaki slobodan trenutak provodim sa njim. Često idem kod ćerke baš da bih bio sa njim. Veliko mi je to zadovoljstvo, pravi je mezimac, što je i logično. Ljudi su mi pričali "Videćeš kada dobiješ unuke, kako se to voli", i to je istina - kaže Dragan Džajić za Pink.rs.

Vaskrs je praznik koji zbližava porodice, tako će biti i kod Džajića. Iako ovo nije prvi Uskrs koji će Luka proslaviti, u domu Džajića je i ovog puta sve podređeno njemu, a najviše ih raduje to što će svi biti zajedno i ispoštovati običaje koji se vezuju za ovaj praznik.

Kako će njegova ćerka Dragana uskoro izgovoriti sudbonosno "da" svom izabraniku Milošu Ivanoviću, bratu teniserke Ane Ivanović, nema sumnje da će se porodica proširiti, što legendarni fudbaler priželjkuje:

Foto: Pink.rs

Najvažnije mi je bilo da Luka bude rođen živ i zdrav. Pričalo se kakvo će mu roditelji ime dati. Meni to nije bilo važno. Voleo bih da imam još unučadi. Što više, to bolje - iskren je Dragan Džajić.

Autor: Pink.rs

#Dragan Džajić Džaja

#Unuk

#Vaskrs

'