AKTUELNO

Šokiraće vas svojim postupkom!

Aktuelni učesnici najgledanijeg rijaliti programa "Zadruge" privukli su veliku pažnju javnosti, a neki su to učinili više nego drugi. Jedna od takvih je i Ana Korać, koja ne može da se pohvali da je pažnju na sebe privukla time što se dobro pokazala. Naime, kao što je dobro poznato, ona je preotela verenika Aleksandri Subotić, Davida Dragojevića, a njen potez su mnogi osudili.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, Ana ne može da se pohvali dobrim vladanjem ni van granica impresivnog grada nadomak Beograda. Ona je i te kako pokazala svoju divlju i skandaloznu stranu iako se predstavlja da je veoma smerna i kulturna devojka, skoro pa "svetica". Portal Pink.rs došao je u posed snimka na kom su Ana Korać i njena cimerka iz Zadruge Mina Vrbaški veoma bliske, iako je Ivanjičanka tvrdila da se poznaju "samo površno".

Foto: Pink.rs

Njih dve su bile na jednom koncertu, na kom su se pojavile obučene veoma skandalozno, skoro pa bez ičega na sebi, a sve vreme dok su igrale, Ana je dirala i mazila Minu po zadnjici. Stiče se utisak da ona nema problem da nekog kog poznaje navodno površno, dodiruje gde stigne i da to radi u javnosti, na mestu gde se nalazi na hiljade ljudi.

Kako je to sve izgledalo možete pogledati u videu u nastavku.

Inače, to nije jedini put da se Ana skandalozno ponašala, a da je to zabeleženo na kameri. Podsetimo, nju je Mina snimila i objavila video u kom Koraćeva igra u toplesu, pa onda skoro skroz gola. To je nedavno prikazano i u Zadruzi, kada su zadrugari gledali svoje uspomene, što je Anu postidelo.

Ovo je samo još jedan dokaz da, koliko god se predstavljali da ste fini, vaspitani i pošteni, u javnost uvek isplivaju "prljave" tajne koje pokušavate da sakrijete duboko u ormanu.

Autor: Pink.rs

#Ana Korać

#Rijaliti Zadruga

'