AKTUELNO

Uživo u stidiju došlo je do rasprave između repera i devojke koja je ispričala šokantne detalje o njemu.

Večeras u rijalitiju ''Zadruga'' nakon svadbenog veselja jedna od novinovanih učesnica napustiće novoizgrađeni grad, a u studiju TV Pink u Šimanovcima došla je Andrijanina i Sarina podrška.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Dušicom Jakovljević razgovarao je Duško Radonjić, otac Andrijane Radonjić, kao i Indira Reljć, Sarina majka koja je došla sa sinom Filipom Reljićem.

Mnoge je iznenadilo to što se u studio pojavio i Vladan Vojnović poznatiji kao Vojke Đans koji je došao da podrži svoju ljubav iz ''Zadruge'' Saru Reljić.

Pročitajte još:ONA JE KONAČNO DOŠLA DA VIDI DIVNU I MARKA: Specijalno IZNENAĐENJE za mladence! (FOTO)

Foto: TV Pink Printscreen

Dušica je upitala Vojketa da li su jasni navodi da je prevario Saru i da je našao drugu devojku, a Vojke je istakao da je veran svojoj devojci i da se desilo drugačije da ne bi bio trenutno u Pinkovom studiju.

Međutim došlo je do velikog preokreta kada se putem telefonske linije javila jedna gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja sam pre dve nedelje videla Vojketa u klubu gde je zajedno bio sa Palketom i još nekim veoma atraktivnim devojkama. On se ljubio cvenokosom devojkom koja je poprilično atraktivna i jasno se videlo da se on ljubi sa njom - rekla je dotična Ana koja se oglasila telefonom, dok je Vojke odbijao da joj odgovori.

Šta se tačno dogodilo u studiju i kako je izgledala rasprava gledateljke i Vojketa, pogledajte u videu ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

#Vojke Đans

'