separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

VRATIO SE BOLJI NEGO IKADA: Toma kao MAJKL DŽEKSON oduvao ŽIRI! (VIDEO)


Sergej je priznao da je ovaj mališan bio jedan od njegovih favorita.


Prvi takmičar koji se večeras predstavio na sceni "Pinkovih zvezdica" je Tomislav Božović iz Beograda. Ovog desetogodišnjaka publika je upoznala i zavolela u prehodnoj sezoni ovog muzičkog takmičenja a večeras je otpevao hit Majkla Džeksona "Billie Jean" i sa svih pet glasova prošao direktno dalje. 

Autor: Printscreen Youtube

Autor: TvPink Printscreen

Znaš šta mi se sviđa? Što si i u prošloj sezoni, ti si negde bio moj favorit jer si bio svoj, ali sve komentare koje smo imali u toku prošle sezone, ti si sada usvojio. Od početka do kraja, svaka ti čast - rekao je Sergej Ćetković.

Autor: TvPink Printscreen

- Toliko mi je drago što u četvrtoj sezoni imamo decu iz prethodnih sezona. Napredovao si, porastao si i sad nekako još bolje. Pevaš i igraš zajedno, nekako si to uskladio odlično. Bravo - rekla je Jelena Tomašević.

Autor: TvPink Printscreen

Moram da ti kažem da ja tebe uopšte nje bih poredila sa prethodnom sezonom jer ovo je potpuno novi takmičar. Kao da nikada nije bio tu, ovo je toliko zasenilo sve što je uradio do sada. Ti si potpuno jedno novo biće za mene - rekla je Goca Tržan koja nije krila oduševljenje ovim nastupom. 

Autor: TvPink Printscreen

Kako je zvučao i izgledao Tomin nastup, pogledajte u nastavku.

Autor: J. V.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

korisnik

povezane vesti