AKTUELNO

Da li se nadala ovakvom ishodu?

Učesnici najgledanijeg rijalitija u regionu danas su birali najvećeg manipulatora među njima. Zadrugari su većinom glasali za Lepog Miću, Mikija Đuričića i Milana Miloševića. Kada su se njihovi glasovi sabrali, Mića je proglašen za najvećeg manipulatora od strane zadugara.

Foto: Pink.rs, Printscreen youtube

Ono što ukućani nisu znali jeste da će svoj sud dati i publika. Ovonedeljni vođa Vladan Vojnović Vojke pročitao je pismo Velikog šefa kojim je glavni manipulator u Beloj kući potvrđen.

- Većinom vaših glasova Mića je izabran za najvećeg manipulatora. Prema glasovima gledalaca, Kristina je najveći manipulator i master ove igre. Osim ovoga, doneli smo odluku da svi budete kažnjeni sa po 500 dinara od budžeta za sledeću nedelju na vama je da razmislite zbog čega - glasilo je u pismu.

Foto: Printscreen Youtube

PROČITAJTE JOŠ: KO JE TAJ ĐEKSON? Mina se GORKO KAJE ZBOG SVEGA, a njegov odnos sa Jelenom Krunić je NE ZANIMA: Ja sada imam nekog! (FOTO)

Mića je i očekivao ovakav ishod a kakva je Kristinina reakcija bila kada je pismo pročitano pogledajte u videu koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

'