AKTUELNO

Njen hit vole sve generacije!

Kada je pre dve nedelje objavljen spisak od 17 kompozicija koje će se takmičiti na ovogodišnjoj Beoviziji, izdvojilo se nekoliko pesama koje su postale favoriti.

Ipak, pesma "Zemlja čuda", koju izvodi Maja Nikolić, poznata po jednom od najjačih vokala na domaćoj sceni, definitivno je favorit u našoj zemlji.

Dokaz za to je broj pregleda koji pesma ima na Jutjubu i na njenom zvaničnom nalogu na Instagramu, gde neprestano stižu pohvalni komentari njenih obožavalaca koji tvrde da će večeras biti uz nju i obavezno glasati za njenu pesmu.

Maji je juče posebno zanimljiv bio snimak koji je stigao na njenu adresu, a u kom jedna baka i njen unuk nestrpljivo čekaju da vide Maju na sceni i pošalju glasove za nju, nadajući se njenoj pobedi na Beoviziji.

Baš zbog svojih vernih obožavalaca, ona se mnogo potrudila i pripremala za večerašnji nastup, koji će biti pravi spektakl na sceni. Kako smo saznali od izvora koji je prisustvao generalnoj probi, svi su bili u šoku nakon njenog nastupa, budući da je pripremila posebnu scenografiju i kostime i da će, na sve to, Maja čak i plesati u vazduhu!

Foto: Promo/Dejan Milićević

Kako je sigurna u svoju pobedu, "Zemlju čuda" je već prepevala na engleskom jeziku, a tekst za tu verziju uradio joj je pobednički tim Končite Vurst, što je garant da će se pesma dopasti i publici iz cele Evrope.

Autor: V. T.

#Maja Nikolić

'