AKTUELNO

Pozitivne vibracije u Beloj kući.

Danas su Zadrugari imali potpuno drugačiji koncept za stolom od svega što smo do sada od njih videli. Oni su navodili dobre i pozitivne osobine svojih cimera.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Dragi zadrugari, često iznosite uvrede na račun drugih, ali sada želimo da čujemo nešto potpuno drugačije. Neka svako od vas ustane i navede vrline, najlepše osobine zadrugara koji sedi sa vaše desne strane - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Iako skeptičan po pitanju davanja komplimenata, prvi je ustao ovonedeljni omiljeni zadrugar, Miki Đuričić, i izneo svoje pohvale na račun Saške Karan.

Opšte je poznato da ja imam mišljenje o Saški kakvo imam, ali ona zna kad je čoveku teško, zna da sklopi primirje, da stane. Sve što radi ovde to je njena uloga, ona prodaje cigare i to je najpametnije. Saška ima i dobrih strana, koje ovde, doduše, nije pokazala. Ona je korektan prijatelj za one ljude koji su sa njom dobri. Ne smatram da je ona loša osoba, ali meni se ne sviđa način njene igre - rekao je pčelar iz Kupinova.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: UKUĆANI SU IZGLASALI: Ona je najveća spavalica u Beloj kući! (VIDEO)

Kada muškarac ima lepo mišljenje o drugom muškarcu onda je to veoma iskreno, a baš takav stav ima Marko Miljković o Anđelu Rankoviću.

Mislim da je pažljiv, kulturan, odmeren i rečit. Nisam ga upoznao baš kao ličnost, jer on nema previše vremena za nas zbog veze sa Teodorom. Generalno je fin dečko - rekao je Miljković, na šta mu se Anđelo iskreno zahvalio.

U toku ovog veoma pozitivnog sastanka palo je pomirenje i to između Jelene Krunić i Nemanje Đerića Đeksona. Reper je naveo pozitivne osobine svoje bivše devojke, što je kod nje izazvalo lavinu emocija, pa čak i suze.

Foto: TvPink Printscreen

Možda sam umislio da je ona manipulator i rijaliti igrač, tu sam igrao neku igru, napušavao sam je, pravio debila od sebe. U stvari, nemam ništa protiv nje. Ona mi ništa nije skrivila, samo sam, kao i kod Anđele, kao i kod Mine, izmamljivao neke svađe. To je sve bilo fejk. Jelena je mnogo dobra devojka, sve deli, sve daje. Čak i kad smo se posvađali dala mi je neke kiflice. Sada osećam da mi se sve to vraća. Neću više da igram nikakve igre, do sad sam fejkirao neke stvari i sada mi se sve vratilo. Više neću to da radim. Jelena je malo trapava, malo muca, ali mislim da je baš dobra - rekao je Đekson o svojoj bivša partnerki.

Kako je izgledao ovaj pozitivan sastanak, pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'