AKTUELNO

Mislio je da je problem u njoj, ali mu je objasnila kako treba.

Uspešna  svetska plus-sajz manekenka Ešli Grejem (30) neretko govori o svom privatnom životu. Ona svojim  izjavama i neobičnim ponašanjem uvek privuče pažnu medija.

Sada je otkrila najintimnije detalje iz svog braka koji traje osam godina. Ovaj put je odlučlila da progovori o svog suprugu.

On je mislio da je problem u meni i rekao da se ja loše ljubim. Objasnila sam da je on taj kome ne ide - prisetila se manekenka. Tvrdi da je zaboravila kako je 'koma' bio jer sada Džastin fantastično ljubi, a odala je i tajnu uspeha njihovog braka.
Radio je to jako nespretno i loše, komentarisala je poznata američka plus size manekenka Ešli Grejem (30) veštinu ljubljenja svog muža, filmskog producenta Džastina Ervina.

Iako je ovom izjavom predstavila svog muža na ne tako zavidan način, ona je htela novom izjavom da ublaži situaciju i dodala koliko je zaljubljena u svog muža.

Ne dopuštamo da se ne vidimo duže od dve nedelje, pa makar imali mnogo poslovnih obveza. Nakon razdvojenosti provedemo barem sedam dana zajedno - objasnila je Grejem koja je u iza uveta  istetovirala slovo 'Dž' u čast svom mužu Džastinu.

Manekenka je itekako bila otvorena i ispričala još jedan detalj iz privatnog života kada je  Džastina odvela na upoznavanje kod svojih u Nebrasku. Naime, njeni su se ponašali drugačije jer je Afroamerikanac.

Moja mama je prvog tamnoputog čoveka videla sa 18 godina, a tamo gde sam ja odrastala uglavnom žive belci. Baka je bila srdačna, ali hladna prema Džastinu. Pozdravila ga je i odmah otišla - ispričala je plus sajz manekenka i dodala je da ju je baka pogledala u oči dok je Džastin stajao iza nje te joj rekla da ga pozdravi u njeno ime.

PROČITAJTE JOŠ: PROGOVORIO O PSIHIČKIM PROBLEMIMA! Robi Vilijams: Imam bolest koja želi da me UBIJE!

Pink. rs

#Ešli Grejem | Ashley Graham

#Manekenka

'