AKTUELNO

Prozvala samu sebe kraljicom, a onda je stigao odgovor njenog bivšeg supruga.

Iako je Aca Lukas u više navrata istakao kako je sa bivšom suprugom Sonjom Vuksanović zakopao ratne sekire, te da su u sjajnim odnosima zbog svoje ćerkice Viktorije, situacija je, po svemu sudeći, potpuno drugačija.

Foto: Instagram

Sonja se danas, povodom Dana žena, oglasila na Instagramu, gde je objavila fotografiju krune optočene dijamantima sa sve natpisom "Kada me neko pita: Šta misliš ko si ti?", čime je aludirala da je ona kraljica, kao i sve žene kojima je čestitala današnji praznik.

Foto: Instagram

Ova objava bila je dovoljna da isprovocira Lukasa koji nije mogao da prećuti, već je u svom dobro poznatom stilu razvezao jezik i ispisao reči za koje su svi odmah shvatili kome su upućene.

- Lepo je kada te pitaju šta misliš o sebi, ili ko si (ti)? Još je lepše, kad im ti kažeš, ili pokažeš ko si ti! A još je lepše kada tako lepo i visoko, Boga mi i previsoko, o sebi misliš! A "prava je stvar, kada dođu i pitaju te KO SI"! Blago onom ko je u životu (više, često puta) imao priliku i "čast" da mu ga neko postavi! Eto, ja te prilike imao nisam - započeo je Lukas, a potom nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

- Izgleda, nisam siguran, ali mi se čini, da znaju ko sam, pa me možda zato niko ni ne pita! Šta misliš ko si? Čudno pitanje, ako te već znaju? Kraljevi i kraljice krunišu podanici, a oni koji ih nemaju krunišu se sami! Nemam ja ni podanike, ali mi krunu staviše oni, a nema ih mnogo, par miliončića, koji me izgleda vole! Kada je staviš sam hoće da spadne! Imam jednu pesmu za podsetiti... "Niko 1, 2, 3"... možda si jedan od njih ti! - zaključio je folk pevač koji, očigledno, još uvek s bivšom dragom nije uspeo da nađe zajednički jezik.

Foto: Instagram

Pink.rs

#Aca Lukas

#Sonja Vuksanović

'