AKTUELNO

Misli da ona zna sama da se brani.

Pre nekoliko dana, Mladen Jakovljević zvani Đomla Panamera izneo je šokantne detalje o porukama koje je razmenjivao sa Marijom Anom Smiljanić pre Zadruge. Đomla je izrekao niz uvreda na pevačicin račun, a njen dečko, Filip Đukić nije uradio ništa kako bi je zaštitio.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SAŠKA OTKRILA ŠTA SU ANA I JANJUŠ RADILI U GARDEROBERU: Ona je izašla razmazana, popravljala je šminku! (VIDEO)

Među pitanjima gledalaca, prethodne noći, pojavilo se i jedno za Filipa a vezano upravo za spomenutu siguaciju.

Zašto se ponašaš kao curica i ne suprotstavljaš se ostalima kada vrđaju Mariju Anu - pročitala je voditeljka pitanje za Đukića.

Foto: TvPink Printscreen

Ona vrlo dobro zna da se brani. Ja ne želim da skačem na čoveka koji je ponižava a ona se pre toga grlila sa njim. Sama je kriva, jer svojim postupcima daje za pravo ljudima da mogu da joj kažu neke stvari. Mislim da ljudi koji su u vezama ne treba da skaču jedno za drugo, to je moj stav iz iskustva u prethodnim rijalitijima - objasnio je Đukić.

On je naglasio da bi uvek odbranio svoju lepšu polovinu ako bi se dogodio fizički napad ali da u njene verbalne sukobe ne želi da ulazi.

Kako je Marija Ana reagovala pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Filip Đukić

#Marija Ana Smiljanić

#Đomla Panamera

'