AKTUELNO

Bivši zadrugar odao svoje cimere.

Mladen Jakovljević zvani Đomla Panamera pre nekoliko dana napustio je najgledaniji rijaliti na ovim prostorima. On je tokom svog boravka otvorio mnoge škakljive teme a mnogo toga ostalo je nedorečeno. Sada je Đomla za naš portal odlučio da progovori o mnogim tajnama koje bi zadrugari najradije sakrili.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Jakovljević je najpre obrazložio spornu situaciju sa Marijom Anom Smiljanić. Naime, spekulisalo se o tome da je Smiljanićeva bila intimna sa drugom njenog bivšeg dečka Filipa Đukića, koji je takođe aktuelni učesnik Zadruge. Iako je Marija Ana ovo demantovala rekavši da je od izvesnog Peksa samo pazarila automobil, Đomla je izneo neke pojedinosti iz njihove veze za koje javnost do sada nije znala.

Foto: TvPink Printscreen

Peks je mnogo dobar dečko i malo se smorio što se pominje u "Zadruzi", malo se uvredio. Marija Ana je njega zvala da dođe kod nje u stan uveče u devet. Kupila je auto od njega, ali mu nije isplatila jednu ratu od 400 eura. Oni su bili u kombinaciji i meni je Peks pokazao njihove privatne snimke - otkrio je Mladen.

Foto: TvPink Printscreen

Đomla navodi da ako mu se ukaže još jedna prilika da bude deo Zadruge neće biti ćutljiv kao prvog puta. On naglašava da se "opremio" jakim argumentima i tajnama o pojedinim učesnicama i da će sve to rado izneti u javnost ako bude bilo prilike. On je za naš portal otkrio samo jednu priču koju je čuo o Nadeždi Biljić od kako je napolju.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: IMA REŠENJE ZA SVE PROBLEME! Sloba nakon što mu je Kija IZGUBILA MOBILNI: Kupiće mi Anabela DVA TELEFONA! (VIDEO)

Znam sa kojim poznatim pevačem je Nadežda bila. Oni su koristili nedozvoljene supstance u Novom Pazaru, ali ne smem da otkrijem ime pevača - rekao je Panamera.

R. L.

#Filip Đukić

#Kristina Kockar

#Marija Ana Smiljanić

#Nadežda Biljić

#Đomla Panamera

'