AKTUELNO

Kijina majka je upoznala i Gagija Đoganija.

Večeras u studiju televizije Pink gostuje Nadica Zeljković, majka aktuelne učesnice "Zadruge", Kristine Kije Kockar. Nadica je otvoreno porazgovarala sa voditeljkom Katarinom Nikolić o situacijama koje su proteklih dana potresale Belu kuću, ali i sve ljubitelje najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: POKUŠAVALA DA GA ISPROVOCIRA! Kija ne prestaje da PREBACUJE Slobi: NOSI TO SVOJOJ LJUBAVNICI! (VIDEO)

Kijina mama nije krila svoju ogorčenost zbog reakcije koju je imala Anabela Atijas na loše zdravstveno stanje njene ćerke.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Naime, dok je Anabela, majka Lune Đogani, pre nekoliko nedelja gostovala u emisiji, Kristina je povraćala nakon žučne svađe sa svojim suprugom, Slobodanom Radanovićem. Pevačica je ovom prilikom izjavila kako je Kija fantastična glumica i da joj za to treba dodeliti nagradu.

Foto: TvPink Printscreen

Taj bes kod Kristine će ugušiti ljubav i ona više neće patiti, što je meni najbitnije. Ja sam preživela najgnusniji deo toga svega, a to je ono povraćanje u jezeru. Ona kad ne može da izdrzi, krene da povraća. Ljudi su pisali da je ona prava glumica. Jako sam se iznenadila od gospođe Anabele koja može da tapše jednom detetu koje povraća. Ona je majka tri devojčice. Moram da iskomentarišem to što je ona tako reagovala na duševni bol mog deteta. Ona je jedna javna ličnost i zgrozila sam se njenim ponašanjem, da tapše duševnom bolu, ljubavnom bolu. Nas dve se nismo sreli - rekla je Nadica.

Sa druge strane, Zeljkovićeva je imala samo reči hvale za Gagija Đoganija, Luninog oca, sa kojim se nedavno upoznala.

Foto: TvPink Printscreen

Sa Gagijem sam se srela, on me je prijatno iznenadio. Mi smo svi roditelji, i nema tu toga da moje dete ima veći bol, a tvoje manji. Oni, svo troje kad dođu u naš zagrljaj, svima će biti lakši. Gagi i ja smo zajedno gostovali u emisiji "Magazin in", lepo smo se pozdravili. Kraj je rijalitija, nama je dosta, svim majkama je već dosta svega. Možda i kažemo nekad nešto što nije trebalo. Trebalo bi da imamo poštovanja jedni prema drugima. Samo to aplaudiranje me povredilo - navela je Nadica.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Anabela Atijas

#Gagi Đogani

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Nadica Zeljković

'