AKTUELNO

Pokušala da ga odbrani, a kako on to nije želeo, ona mu je se suprotstavila.

Čini se da je veče nakon poslednje žurke koja je organizovana u Beloj kući donela mnogo novih nesuglasica. Zbog toga što je Kristina Kockar pružila prvu pomoć svom suprugu Slobodanu Radanoviću nakon što ga je Luna Đogani izgrebala, blogerka je doživela nervni slom, pa je o Kiji govorila sve najgore.

Foto: Printscreen Youtube

Svi su bili užasnuti kadsa su videli ovaj snimak, a Đoganijeva je u toku prikazivanja prokomentarisala "Uživajte i gledajte! Ti si srećan zbog ovoga što se desilo" - obratila se Slobi.

Osoba koja kaže da se ja sladim ovakvim stvarima je mentalno poremećena. Devojko, ja kad sam imao konflikt sa tobom, ja sam otišao u krevet i želeo da se to završi - pravdao se Sloba.

Foto: Printscreen Youtube

Pevač je želeo da razjasni situaciju kada je Kija našla pored njega da mu je samo pomogla i dala antiseptik i da nije ležala kod njega u krevetu. To je potvrdila i Kockareva ali i dodala " Pa i da jesam, šta ima loše u tome, ja sam mu supruga". To je Radanovića jako iznerviralo, a onda mu je Kija sa osmehom poručila.

Izvinjavam se Slobodane Radanoviću što te pretukla ljubavnica. Treba da ga tučeš svaki dan - rekla je ona.

Foto: Printscreen Youtube

Đoganijeva je uzvratila Kristini i rekla da će ona biti ta koja će imati priliku da to uradi. Na sve ovo komentar je imao i Lepi Mića koji je Luni poručio da je celokupna svađa nastala zbog ljubomore prema Kristini, a ne kako je ona prvobitno rekla da je to zbog Slobine uvrede da je jadna.

Pročitajte još: SHVATIO JE DA JE POGREŠIO! Sloba napokon priznao: KIJA TO NIJE ZASLUŽILA! (VIDEO)

O svemu ovome detaljnije možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'