AKTUELNO

Ponovo je postala žrtva sajber-napada.

Pop zvezda Nataša Bekvalac i dalje ćuti o svemu što je prošla sa Lukom Lazukićem, koji je optužen da ju je pretukao u aprilu ove godine, ali i o sudskom postupku koji se protiv njega vodi. Ipak, danas je odlučila da progovori i, čini se, obrati baš njemu i njegovim prijateljima koji pokušavaju da joj preuzmu imejl adresu i nalog na društvenoj mreži Instagram, što bi im, navodno, poslužilo u sudskom procesu.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Najljubaznije bih molila "moćne hakere" i još moćnije "IT stručnjake" da prestanu da pokušavaju da mi preuzmu Instagram profil i mejl jer je sve već počelo ozbiljno da me gnjavi i dosadno je... Man'te se ćorava posla, počnite da se bavite nekim regularnim poslovima. Znam, svaka promena je teška i stres je, ali na kraju to uvek izađe na dobro. Ja sam umetnička duša, ne razumem se u ovu vrstu tehnologije, znam da ne znam, ali znam ko zna. Zato pažljivo... Jer ko drugome jamu kopa, sam u nju upada. Lagano, momci - napisala je Bekvalčeva,

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Podsetimo, Lazukić se tereti da je u noći između 12 i 13. aprila nad svojom suprugom izvršio krivično delo nasilje u porodici, a prema informacijama koje su se pojavile u medijima, IT stručnjak naumio je da pokrene sajt na kojem bi izneo sav Natašin "prljav veš", razne dokumente, poruke i račune koji bi, navodno, mogli da je iskompromituju.

Pink.rs

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

#pevačica

'