AKTUELNO

U porodici Kardašijan nikad nije dosadno - nakon turbuletnog rastanka dvoje partnera, došlo je do velikog, javnog pomirenja.

Blek Čajna i Rob Kardašijan žestoko su se posvađali i izvređali nedavno na društvenim mrežama, nakon čega je bivša striptizeta fizički nasrnula na svog supruga i otišla iz njihovog doma sa zajedničkom ćerkicom. Ipak, došlo je do pomirenja.

Dvoma posvađanih partnera u pomoć je pritekao dečko Kris Džener koji je slavne setre Kardašijan pozvao da pomire brata sa ženom, što su i uspele. Nakon toga, usledilo je javno izvinjene Roberta Kardašijana koje je svojoj ženi uputio na Instagramu.

Ovog vikenda sam se osećao veoma loše i napravio sam neke stvari koje su osramotile mene i moju porodicu. Izvinjavam se i potražiću pomoć kako bih rešio svoje probleme. Molite se za mene. Blek Čajna, oprosti, volim te, ti si odlična majka našem detetu - napisao je Rob pre dva dana i prikupio blizu 300.000 lajkova na Instagramu.

Podsetimo, Čajna je svog supruga ostavila prošle nedelje, takođe preko Instagrama, a spekuliše se da su se pojavile njene privatne poruke sa Robom u kojima ga naziva lenjim i nesigurnim.

Autor: D. Tanasijević

#Robert Kardašijan

'