AKTUELNO

Ne veruje u glasine.

Ivana Vrbaški, majka aktuelne zadrugarke Mine Vrbaški, za portal Pink.rs potvrdila je da je započela ljubavnu vezu sa Karađorđem Subotićem, ocem Aleksandre Subotić koja sa njenom ćerkom živi u "Zadruzi 2".

Foto: Privatna arhiva

Minina majka nam je istakla da joj je veoma lepo u vezi sa Karađorđem koja traje više od mesec dana i da se oni ne plaše kako će na sve reagovati njihove ćerke kada budu saznale za njihovu romansu.

Foto: Pink.rs

Tokom razgovora Ivana nam je rekla i da sa Karađorđem komentariše dešavanja u najgledanijem rijaliti programu ikada na našim prostorima, a s obzirom na to da se poslednjih dana puno polemiše o tome da li Aleksandrin dečko, David Dragojević, voli i odnose sa istom polom, pitali smo Ivanu šta Karađorđe kaže o pričama koje kruže o njegovom budućem zetu.

Foto: TvPink Printscreen

Ništa nije pričao oko toga. Ne voli puno da priča i komentariše te priče 'rekla-kazala'. Svako može da kaže za nekoga nešto. Svi su nešto u fazonu da ako je muškarac lep i uredan, da je on gej ili ako je žena ne znam kakva ona je odmah k*rva ili prostitutka. On čovek zna kakva je njihova veza. Dugo su zajedno. Tako da su to gluposti da je David gej - rekla je Ivana Vrbaški za Pink.rs

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE: ŠTA ĆE MIKI REĆI NA OVO? Pokušao je sa Lunom i Doroteom, a sada je završio u krevetu sa NJOM! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#David Dragojević

#Karađorđe Subotić

'