separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

SVI SU MISLILI DA JE DOŠAO U SRBIJU ZBOG TAJNOG PROJEKTA! Holivudski glumac Kevin Spejsi je dolaskom u Beograd iznenadio sve, A TEK DA ČUJETE ŠTA JE RAZLOG!


Ovo niko nije mogao ni da pretpostavi!


Slavni holivudski glumac Kevin Spejsi pre tri dana je došao u Beograd, a razlog je pomalo neobičan. Iako su mnogi mislili da u Srbiji snima tajni projekat, Kevin Spejsi je zapravo u Izraelu čuo da se jedan od najboljih martinija služi upravo u Beogradu, nakon čega je kupio kartu i uputio se u njemu nepoznatu zemlju.  

Kako se navodi, Kevin Spejsi u našoj zemlji nema poslovni angažman, već je došao kada je na prethodnom putovanju čuo da se kod nas služi dobra žestina i ostala popularna pića. 

Autor: Tanjug

Glumac je viđen sa menadžerom Evanom Lovenstajnom, koji mu sve vreme pravi društvo, ali on nije želeo da daje izjave.

Ne, ne, ne želim ništa da govorim - rekao je glumac pre nego što je ušao u lift. 

Njegov menadžer je samo poručio da su jako umorni i da žele da se odmaraju, te da Spejsi neće davati izjave. Ipak, ono što je neverovatno u celoj priči o njegovom dolasku jeste razlog. 

Pre dolaska u Beograd, Kevin je boravio u Izraelu. Od prijatelja je čuo da u jednom beogradskom hotelu služe najbolji martini na svetu. Pošto je to njegovo omiljeno piće, odlučio je da svrati u Srbiju i lično se uveri u tačnost te priče. On je i tako bio na odmoru i nije mu bilo bitno na koju će sledeću destinaciju otputovati - kaže izvor upućen u dolazak holivudskog glumca u Srbiju i dodaje:

Autor: p_a_h via Foter.com / CC BY

Nakon što je rezervisao najveći apartman, spakovao je kofere i kupio avionsku kartu. Ostalo je poznato jer on nije poput mnogih zvezda koje sa sobom vode obezbeđenje i pratnju, već je odmah po dolasku u Beograd krenuo da ga obilazi peške.

Kako se dalje navodi, nakon što je posetio Narodno pozorište, Kevin se sa Evanom preko Kalemegdana spustio do kule Nebojše i prošetao pored reke. Juče je iz hotela izašao u ranim jutarnjim satima, nastavo razgledanje grada i odigrao partiju tenisa. Nakon ručka, ponovo se upustio u upoznavanje Beograda.

Kevin Spejsi će danas napustiti Srbiju, vraća se u Ameriku gde ga čekaju novi angažmani. Sasvim je sigurno da iz Srbije nosi lepe uspomene i ne bi nas iznenadilo da se vrati, sledeći put na duže vreme - dodaje izvor.

Autor: johnantoni via Foter.com / CC BY SA

Podsećanja radi, on je pravi dan svog boravka u Beogradu nenajavljeno došao u Narodno pozorište na probu predstave “San letnje noći”. Srpski glumci su bili oduševljeni i ispričali kako je sve izgledalo. Oni su ga tada pozvali i na premijeru, a on je obećao da će doći. 

Holivudska zvezda posetila je u Beogradu i nekoliko galerija i izložbi u centru grada. 

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti