separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

NIJE MOGAO DA TRPI TO! Slavni muzičar napustio binu zbog NEPRISTOJNOG OBOŽAVAOCA!


Morao je da prekine koncert u Las Vegasu.


Britanski muzičar Elton Džon bio je primoran da napusti binu tokom koncerta u Las Vegasu zbog nepristojnog ponašanja jednog obožavaoca koji je ometao predstavu, saopštili su menadžeri umetnika.

Elton Džon je rekao da se jedan obožavalac popeo na binu i došao do njega i klavira i počeo da udara u dirke instrumenta dok je muzičar svirao i pevao. 

Autor: Tanjug

Ta osoba nevaspitana i uznemiravala me je, nije pokazala poštovanje za moj koncert. To sam joj rekao pre nego što sam bio primoran da napustim binu - rekao je Džon.

Muzičar se kasnije vratio i nastavio koncert, ali oko njega više nije bilo nijednog obožavaoca. Incident se dogodio u četvrtak uveče dok je Džon izvodio pesmu "Saturday Night's Alright". Džon po običaju tokom koncerata poziva publiku da mu se pridruži. 

Britanski muzičar (70) prodao je više od 250 miliona primeraka albuma tokom dugogodišnje karijere, a nedavno je rekao da će se povući posle turneje koja počinje 8. septembra. Predvidjeno je da turneja traje tri godine tokom koje će održati oko 300 koncerata.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti