AKTUELNO

Nastoji da ostavi utisak čedne i skromne devojke, ali nije uvek bilo tako.

Ivanka Tramp deluje kao oličenje snova svakog oca - lepa, uspešna i pametna mlada žena, čemu su doprineli lepo vaspitanje i genetika.

Uprkos velikom trudu da ostavi najbolji utisak u javnosti, postoje neke stvari iz prošlosti koje mogu da poremete njen imidž "zlatne devojke".

Kako piše "Express" postoje fotografije koje ona želi da sakrije od javnosti. Magazin navodi da su porodični albumi Trampovih puni fotografija koje su mnogi mediji u SAD nazvali "neprimerenim".

Na fotografijama su uhvaćene gotovo romantične i ljubavničke poze, kao i trenutak sugestivnog plesa u miniću u očevom krilu.

Svojevremeno su brojne izjave u kojima je sam Donald Tramp govorio kako bi, da mu nije ćrka, sam oženio Ivanku, izazvale brojna negodovanja u javnosti.

Prijatelji porodice Tramp svedoče kako je Donald sa svojom mezimicom oduvek imao izrazito blizak odnos, da razgovaraju telefonom nekoliko puta dnevno, a da Ivanka značajne odluke ne donosi bez konsultacije s ocem.

Ivanki, koja je na nedavnoj inauguraciji Trapma izgledala baš kao princeza, golišave fotografije iz njene karijere modela takođe ne idu u prilog.

S. M.

#Donald Tramp

#Fotografija

#Gola

#Ivanka Tramp | Ivanka Trump

'