AKTUELNO

Kejtlin radi kao model i ima desetine drugih tetovaža na telu, a osim toga operisala je jezik, koji je sada rascepljen na vrhu.

Kejtlin Galinger, kojoj je bivši dečko u septembru tetovirao oko, razmišlja o tome da ga odstrani zbog komplikacija koje su je zadesile.

Ova Kanađanka tvrdi da njen tadašnji dečko, koji se bavi tetoviranjem, nije razredio mastilo, da joj se cela beonjača obojila u ljubičasto i da je uzbro posle tetoviranja osetila jak bol.

Nekoliko nedelja kasnije, oko je i dalje otečeno i postoji mogućnost da oslepi. Zbog komplikacija je više puta ležala u bolnici, pa je na Fejsbuku upozorila ljude da se dobro raspitaju kod koga će uraditi tetovažu kako ne bi prošli kao ona.

- Izgubila sam nadu. Blizu sam toga da zatražim da ga odstrane... Umorna sam od svega - napisala je nesrećna devojka.

Kejtlin radi kao model i ima desetine drugih tetovaža na telu, a osim toga operisala je jezik, koji je sada rascepljen na vrhu.

- Promene na telu su sve popularnije. One su sastavni deo mog života - izjavila je za magazin Tajm.

- Imam mnogo prijatelja koji su tetovirali beonjače i sve je bilo u redu. I ja sam poželela da imam jednu - kaže ona. Njen tadašnji dečko je navaljivao da mu dozvoli da on to uradi i ona je pristala.

Lekari upozoravaju da ovakve intervencije, popularne u poslednjih deset godina, nose ozbiljne rizike.

- Dugoročne posledice po oči i vid još nisu poznate, ali u najgorem slučaju moguć je gubitak vida ili trajno oštećenje očiju - navode stručnjaci u časopisu American Journal of Ophtalmology.

#Kanada

#Tetovaža

'