AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U Jutranjem programu Novo jutro televizije Pink, koji vode Dea Đurđević i Predrag Sarapa, saznajte sve o promenama u vratnom delu kičmenog stuba od kiropraktičara Tomice Strahinića.

Štampu prelistavamo sa Borisom Vukovićem zamenikom glavnog i odgovornog urednika Srpskog telegrafa i novinarom Informera Aleksandrom Crnomarkovićem.

Gost Teme jutra biće direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Djurić sa kojim ćemo pričati o tome koliko je značajna pomoć srpskom stanovništvu u južnoj pokrajni, ali i o tome dokle se stiglo sa istragom o ubistvu Olivera Ivanovića.

Koji je mogući razlog dolaska američkog marinca Danijela Korbeta, koji se krio u štek stanu sa pištoljem bez serijskog broja,pitanja su za stručnjaka za bezbednost Miroslava Bjegovića i profesora fakulteta bezbednosti Radomira Milašinovića.

Naš gost ovog jutra biće i kandidat za odbornika na listi "Aleksandar Vučić zato što volim Beograd", Irena Vujović.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

O značaju posete predsednika Aleksandra Vučića Zagrebu, i o atmosferi koja je napravljena u Hrvatskoj povodom ove posete, pričamo sa sa glavnim i odgovornim urednikom Večernjih novosti Miodragom Vučelićem, pomoćnikom komandanta Glavnog štaba srpske vojske Krajine za informisanje Kostom Novakovićem, sociologom Vladimirom Vuletićem i istoričarem Aleksandrom Rakovićem.

O mogućim temama šefova država Srbije i Hrvatske, tokom posete Zagrebu i o kampanji koja se u Hrvatskoj vodi protiv Srbije i predsednika Vučića pričamo sa urednikom poltičke rubrike dnevnog lista Politika Bojanom Bilbijom, marketing stručnjakom Nebojšom Krstićem, istoričarem Predragom J. Markovićem i predsednikom Udruženja Krajišnik Miletom Bosnićem.

Naši gosti biće i Savo Štrbac predsednik Dokumentaciono informacionog centra „Veritas“, Dejan Vuk Stanković politički analitičar i Dušan Janjić direktor Foruma za etničke odnose. Njih ćemo pitati da li postoji raskol u Hrvatskom državnom vrhu po pitanju posete predsednika Srbije i koliko su realni zahtevi Hrvatske za ratnu odštetu.

Novinari Televizije Pink koji se nalaze u Zagrebu, preneće nam atmosferu iz tog grada pred dolazak predsednika Vučića.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

A naši reporteri će se i ovog jutra javiti sa najnovijim vestima i servisnim informacijama iz Beograda, Čačka, Zaječara...

Budite se uz  Novo jutro na televiziji Pink!

#Novo jutro

#najava

'