AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U Novom jutru sa Deom i Sarapom gledajte:

Štampu danas prelistavamo sa Borisom Vukovićem, odgovornim urednikom "Srpskog telegrafa" i Vladimirom Đukanovićem, narodnim poslanikom.

O poslednjim dešavanjima na Kosovu razgovaraćemo sa Nebojšom Čovićem, bivšim potpredsednikom Vlade Srbije.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Koliko džihadista ima na prostorima našeg regiona, gde su oni najaktivniji i na koji način oni vrbuju nove članove, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa prof.dr Marijom Djorić, stručnjakom za terorizam, prof. dr Darkom Trifunovićem, sa Fakluteta bezbednosti, a putem skajp linije naš gost biće i Dževad Galijašević, stručnjak za borbu protiv terorizma iz BiH.

Koliko je rasprostranjena mreža obaveštajnih službi,koji su njihovi interesi i zadaci i sa kojim se bezbednosnim izazovima,u ovom trenutku,suočava Srbija,čućemo od dr Orhana Dragaša sa Međunarodnog instituta za bezbednost,docenta dr Slobodana Anđelkovića sa Fakulteta za međunarodnu politiku i bezbednost Univerziteta „Union“,kao i potpukovnika bivše Kontraobaveštajne službe JNA Ljubana Karana.

Za prazničnu atmosferu u našem studiju pobrinuće se članovi hora "Čarolija"

Pejzažne arhitekte Branko Gašić, Marija Sretenović i Radmila Stranjana pokazaće nam neke ideje za vaskršnje dekoracije.

Sestre Gobović će nam u društvu dečjeg hora predstaviti novu dečju pesmu koja nosi naziv "Zeka".

U rubrici Pod reflektorima ugostićemo doajena srpskog glumišta Vlastu Velisavljevića, koji odnedavno nosi titulu počasnog doživotnog člana Jugoslovenskog dramskog pozorišta.

Naš kolega Ognjen Amidžić predstaviće nam novu Oskarovu pesmu koju je uradio u duetu sa Sejom Kalačom, pod nazivom "Sejo, Sejo".

A iluzionisti Piksi i Zeka i ovog jutra izvešće nam neki od svojih sjajnih mađioničarskih trikova.

#Dea Đurđević

#Novo jutro

#Predrag Sarapa

'