AKTUELNO

Američke obaveštajne službe šalju prekaljene vojne specijalce u Urugvaj, predvođene harizmatičnim Kodijem

U akcionom trileru „Potopljen“ (Submerged) iz 2005. godine, koji je večeras od 20 časova na Pink 2, scenarista i reditelj Entoni Hikoks je glavnu rolu poverio zvezdi akcionih filmova – Stivenu Sigalu, a tu su i Kristina Adams, Vilijem Houp, Vini Džouns, Geri Denijels i drugi.

Radnja se odvija u Urugvaju, a počinje kada u američkoj ambasadi dodje do bizarnog i krvavog incidenta u kome stradaju ambasador i agenti. Američke obaveštajne službe, za koje radi dr Čapel, veruju da je neko zahvaljujući veštini kontrolisanja tuđih mozgova naveo agente da pucaju jedni na druge. Zato u Urugvaj šalju specijalce.

Foto: Printscreen Youtube

Medjutim, američki vojnicu upadaju u zamku. Nekolicina preživelih završava u zarobljeništvu, gde im u terorističkoj bazi naučnik, dr Adrijan Leder, ispira mozak kako bi postali neuništive ubice. Nakon neuspeha prve misije, na scenu stupa druga, sastavljena od prekaljenih vojnih specijalaca kojima zapoveda harizmatični Kodi.

Ne propustite akcioni triler “Potopljen” večeras u 20 časova na Pink 2.

Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Pink 2

#Stiven Sigal

#Televizija Pink

'