AKTUELNO

Hvala na poverenju!

Televizija Pink i u ovoj nedelji zvanično je najgledanija televizija u Srbiji, uključujući i Javni servis Srbije, govore zvanični podaci agencije Nilsen Audience Mensurment. Naša televizija posebnu prednost beleži gotovo u svim grupama gledalaca, a posebno se ističu kategorije ženske publike, kao i urbane populacije.

Foto: Printscreen Youtube

U danu iza nas, najviše pažnje posvetili ste našem serijskom programu, pa su tako serije “Ćerke”, “Elif” i “Istanbulska nevesta” među najgledanijim emisijama u danu.

Foto: RTV Pink

Informativni program naše televizije, tradicionalno je najgledaniji, pa je naša centralna informativna emisija “Nacionalni dnevnik” najgledaniji informativni program svih komercijalnih emitera.

Foto: TvPink Printscreen

U samom vrhu gledanosti su i “Popodnevni dnevnik” kao i “Nacionalni dnevnik u 13h”. Svi detalji posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Moskvi, kao poslednja vest nalazi se u osam najgledanijih emisija u danu, dok ste i u utorak novi dan započeli uz “Novo jutro” koje je i u danu iza nas najgledaniji jutarnji program svih komercijalnih emitera.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

“Kuća od srca” nastavlja svoju gradnju, dok su među najgledanijim formatima u jučerašnjem danu “Zadruga” u direktnim uključenjima kao i “Zadruga-veridba Mikija i Nadežde” u najpozantijem rijalituju, koju je ispratilo neverovatnih 26% publike.

Foto: TvPink Printscreen

Hvala na poverenju. Vaša TV Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink

'