AKTUELNO

Žan-Klod Van Dam kao snažni modni dizajner prljave prošlosti udružen sa CIA u borbi protiv krijumčara eksplozivnih lutki

Nagrađivani filmski radnik, Vijetnamac Cui Hark, režirao je 1998. godine film “Zamka u Hong Kongu” (eng. Knock Off), koji će obradovati sve ljubitelje akcija večeras od 20 sati na Pink 2. U ovom ostvareju mahnitog ritma, glavnu ulogu tumači snažni Žan Klod Van Dam, a u ostalim su: Rob Šnajder, Lela Rošon, Pol Sorvino, Majkl Vong...

Foto: Promo

Priča se odvija 1997. godine u Hong Kongu, nekoliko meseci pred sprovođenje prenosa suvereniteta te oblasti sa Velike Britanije na Narodnu republiku Kinu. U tom procesu, svi poslovi koji su vođeni na crno, moraju da se regulišu, pa modni dizajner Markus Rej, čovek prljave prošlosti, želi da legalizuje svoj unosan posao proizvodnje imitacija poznatih marki farmerki.

Foto: Promo

Markus se udružuje sa prijateljem Tomijem Hendriksom, kako bi preko njegove firme legalno proizvodio odeću, ali predstavnica te kompanije, Karen, im preti da će završiti u zatvoru jer je polovina njihove pošiljke džinsa u Ameriku bila nekvalitetna i proizvedena na crno.

Foto: Promo

Tako Markus otkriva da je Tomi zapravo agent CIA, kojem je džins samo paravan za akciju koju vodi lokalni šef CIA, Džonson. Njihov zadatak je da otkriju i spreče proizvodnju i distribuciju dečijih lutki koje lako eksplodiraju, a snažni Markus će im pomoći u tome. Međutim, vremenom je sve nejasnije ko je na kojoj strani i ko radi za koga.

Foto: Promo

Ne propustite napetu akciju “Zamka u Hong Kongu” večeras u 20 sati na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Pink 2

#Televizija Pink

#Zamka u Hong Kongu (Knock Off)

#Žan Klod Van Dam

'