AKTUELNO

Finalna epizoda petog ciklusa TV serijala emisija “KUĆA OD SRCA”, utorak od 22 sata na TV Pink

Bilo je hladno i padao je sneg kada su Žarko Lazić i Jelena Matijašević prvi put sa ekipom emisije “Kuća od srca” posetili Vitomira i Nedeljku Stamenković i njihovo sedmoro dece koji su živeli u trošnoj, staroj kući. Rekonstrukcija doma im je bila neophodna, jer najmlađi Stamenkovići već imaju traumatična iskustva iz boravka po domovima za nezbrinutu decu, pa su se Žarko i Jelena svojski potrudili da, uprkos lošem vremenu, započnu radove na njihovoj kući. Međutim, nisu samo vremenski uslovi ugrožavali projekat, već i loši porodični odnosi koji su pretili da ga prekinu. Finalna epizoda humanitarnog TV serijala “Kuća od srca” nam u utorak od 22 sata na TV Pink donosi mnogo više radosti od prethodnih.

Foto: Printscreen Youtube

Pre svega, obnova kuće je završena i Vita je ponovo zagrlio i izljubio svo sedmoro dece. Napetost i neizvesnost su dodatno pojačani jer su stigli i rezultati DNK testa kojim je utvrđeno da li je on svima otac. Tokom ovog serijala, Jelena se posvetila glumi i napustila je Žarka i ekipu, pa se i njen dolazak sa nestrpljenjem očekivao.

Iskreno da ti kažem, malo sam se i uželeo da te vidim – javio je Žarko Jeleni telefonom. – Jel ima šanse da malo pobegneš sa probe, da dođeš na finale?

Foto: Printscreen Youtube

Kuća je renovirana i opremljena, rezultati DNK testa su dali tačne i precizne rezultate, Vita se svečano obukao i stao ispred dvorišta da sačeka porodicu. Žarko je čekao Jelenu.

Foto: Printscreen Youtube

Emocije su ispunile oči suzama svih članova porodice Stamenković, ali i ekipe serijala “Kuća od srca”, jer se ovog utorka od 22 sata na TV Pink rešava životno pitanje jedne mnogočlane porodice. Da li će očekivanja svima biti ispunjena, ostaje da vidimo u poslednjoj epizodi petog ciklusa humanitarnog serijala koji u realnom svetlu predstavlja društvo u kome živimo.

Foto: Printscreen Youtube

Ne propustite finalnu epizodu TV serijala “Kuća od srca” u utorak od 22 sata na TV Pink.

Pink RS

#Jelena Matijašević

#Kuća od srca

#Televizija Pink

#emisija

#Žarko Lazić

'