AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U "Novom jutru" sa Deom i Sarapom gledaćete:

- Savete hroničnim bolesnicima, ovog jutra čućemo od profesora doktora Milana Nedeljkovića kardiloga.

- Štampu prelistavamo sa novinarom Predragom Jeremićem i poslanikom SNS-a Vladimirom Đukanovićem.

- Kakavu odluku možemo da očekujemo povodom zahteva odbrane Ratka Mladića da bude privremeno pušten na slobodu radi lečenja, ali i kakav odnos prema osuđenicima u Hagu ima ovaj tribunal, tema je za advokate Gorana Petronijevića i Aleksandra Cvejića.

Foto: RTV Pink

- Da li možemo da prepoznamo depresiju kod dece i mladih, kada treba da reagujemo i na koji način, pitanja su za naše goste doktora Olivera Vidojevića, psihijatra i psihoterapeuta za decu i mlade pri Institutu za mentalno zdravlje, psihologa Tamaru Perović i Stojanku Tlačinac savetnicu pri Roditeljskom telefonu.

- O tome kakava se kampanja vodi pred Beogradske izbore, razgovaramo sa glavnim i odgovornim urednikom lista Informer Draganom J. Vučićevićem.

- Naš gost ovog jutra biće i Bogoljub Karić, osnivač i lider "Pokreta snaga Srbije – Bogoljub Karić"

- Da li je igra Zvezde i Partizana u Ligi Evrope uspeh ili propuštena šansa i šta je to što je nedostajalo našim timovima da bi se plasirali u osminu finala, pitanja su za fudbalskog trenera Milana Živadinovića, člana sudijske komisije Radeta Đurovića i fudbalera Partizana Zorana Tošića.

- I ovog jutra naši reporteri se javljaju sa najnovijim vestima i servisnim informacijama iz Beograda, Čačka, Zaječara...

#Jutarnji program

#Novo jutro

#Televizija Pink

'