separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

SNS: Đilas, Jeremić... uništili PKB, a sad 'brinu'


Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke smatra da je sramno i licemerno to što isti oni koji su sistemski uništavali PKB danas navodno brinu zbog njegove prodaje.


- Paradoks je da Đilas, Jeremić, Janković, Boško Obradović i preostali članovi Saveza za pljačku, koji su vršili pljačkaške privatizacije i pola miliona ljudi ostavili na ulici i bez posla, danas napadaju privatizaciju PKB koji su svojom bahatošću zadužili za preko 40 miliona evra - navodi se u saopštenju.

GO SNS Beograd navodi da je Đilas sa svojim saradnicima u vreme njegovog mandata obarao cenu kombinata kako bi obezbedio Miškoviću budžašto da ga kupi i da je zato za direktora PKB postavio Miškovićevog bliskog saradnika, koji je po direktivi uzimao nepovoljne kredite i tako ojadio kombinat, a kroz nabavku mašina preko Miškovićeve firme dodatno mu je upumpavao milione iz PKB-a.

- Za razliku od Đilasa, Jeremića, Jankovića i Boška Obradovića, aktuelna vlast, efikasnim i odgovornim radom, pronašla je najbolje moguće rešenje za PKB i njegove radnike i na delu pokazala brigu o njima - zaključuje se u saopštenju.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti