AKTUELNO

Trenutno im je lepo u vezi.

Večeras zadrugari imaju prilike da gledaju i video-snimke, odnosno situacije koje su se dešavale u najgledanijem rijaliti programu "Zadruga 2". Prvi prilog koji je bio pušten ticao se Miljane Kulić.

Foto: RTV Pink

Naime, stanari su imali priliku da pogledaju snimak na kom Marija Kulić, Miljanina majka, komentariše sa ostalim ukućanima ljubavnu vezu koju je njena ćerka započela nedavno sa Lazarom Čolićem.

Foto: RTV Pink

Posle snimka akteri su počeli da komentarišu ono što je pušteno, a Miljana Kulić je izjavila da dugo nije imala dečka i da uživa u vezi sa Lazarom. Takođe, Marija Kulić je izjavila da je prezadovoljna izborom svoje naslednice. Sve vreme tokom Marijinog izlaganja mešala se Jelena Golubović sa kojom se Kulićeva posvađala.

Foto: RTV Pink

Prva nisam podržavala veze u rijalitiju. Došao je Lazar. Sve je počelo iz druženja. Imamo sličnu životnu priču. Znam ja da Marija ne navija za vezu u rijalitiju jer su to veze iz koristi. Počinjem da ga volim. Ja sam dugo bila sama, meni je potrebno da neko bude uz mene. Osvojio me je fizičkim izgledom, osobinama, poštovanjem prema meni i mojoj mami... Parfemom - rekla je Miljana.

Foto: RTV Pink

Ja sam oduvek bila nepoverljiva što se tiče ljubavi u rijalitiju. Prezadovoljna sam što je momak kulturan prema meni i Miljani. Iznenadio me je kad je Miljani pravio društvo celu noć kad je ušao u rijaliti. On mi je rekao da je napolju bio njen fan. Nemam nijednu lošu reč za njega - izjavila je Marija.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Miljana Kulić

'