separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

ZOLA JEDVA DOČEKAO DA VIDI LEĐA MARIJI KULIĆ: Neće mi nedostajati, hoću da vidim kako ćemo Miljana i ja funkcionisati! (VIDEO)


Šta će na ovo reći njegova potencijalna svekrva?


Četvrtak uveče rezervisan je za "Gledanje snimaka". Tako je bilo i ove noći, a na jednom klipu prikazana je rasprava Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole.

Autor: TvPink Printscreen

Zola je tom prilikom zamerio Miljalni što se u njihovu vezu meša njena majka, Marija Kulić. Njega je povredilo što ga je Marija nazvala pogrdnim imenima jer nije odbranio Miljanu tokom jedne svađe, te je to prebacio svojoj devojci, koja se pravdala i tražila da prekinu raspravu.

Nakon odgledanog snimka glavni akteri su prokomentarisali ovu spornu situaciju.

Odmah te noći sam razgovarala sa majkom. Njemu sam takođe rekla sve. Čula sam da je uzeo lek od osobe koja je moj neprijatelj, to sam mu zamerila. Ja ceo dan nisam pričala sa mamom. Gledaoci su sve čuli - rekla je Kulićeva.

Autor: TvPink Printscreen

Iskreno neće mi Marija nedostajati, hoću da vidim kako ćemo nas dvoje sami funkcionisati. Veliki pozdrav za Mariju, nemam ništa protiv nje - istakao je Zola.

Zatim je Miljana obnovila svoju svađu sa Markom Miljkovićem, a Zoli nikako nije bilo prijatno što se njegova devojka svađa sa ovim zadrugarom.

Autor: TvPink Printscreen

Očigledno da ti nije nebitan ako mu se unosiš u facu - prokomentarisao je Čolić, a zatim je došlo do kratke svađe između Miljkovića i Branislava Radonića Brendona.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti