AKTUELNO

Kontroverzna Nišlijka progovorila je o svojim problemima u vezi, a osvrnula se i na druge odnose u Beloj kući.

Zadrugare večeras očekuje izbacivanje, ali kao po običaju voditelji dolaze da sa zadrugarima porazgovaraju o svim aktuelnostima. To je večeras učinio Milan Milošević, koji je imao nekoliko pitanja za Miljanu Kulić - zadrugarku koja je nakon ''Zadrugovizije'' neraspoložena jer je očekivala bolji plasman.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana je priznala kako je narod mogao mnogo više da očekuje od nje, ali je ceo nastup poremetio stav njenog dečka Zole koji nije hteo da glumi ''lošeg tipa''.

- Pričala sam i sa Zolom. Svi učesnici su bili zanimljivi. U prošloj sezoni niko nije shvatio ozbiljno. Svi su se potrudili, što se mene tiče, nisam zadovoljna jer sam kasno shvatila da mi je bila loša pesma. Nisam mogla sebe celu da dam na bini, ali odabirom dečka sam zadovoljna. Sve shvatam kao šou program. Imam problem da ne mogu da ostalim radim ono što mogu, plašim se reakcije njegove mame i porodice. On mene zaista voli, on mi pokazuje to na dosta načina. Ja znam sve šta on misli, normalno bih se zapitala da nije ljubomoran, ali jeste - rekla je Kulićeva.

Foto: TvPink Printscreen

- On je ustao i rekao da zna vrlo dobro šta radi, kada se obratio gledaocima, zbog toga sam ceo dan bila neraspoložena. Mnogo sam se povukla u sebe danas. Gledam u jednu tačku, ne znam gde sam. Miljana kad se zaljubi - ona ide srcem, odlično znam šta radim. Samo sam htela da nešto drugo uradimo, a ne da bude samo di-džej - govorila je Miljana o njenom dečku Zoli, kojem je zamerila mnogo toga.

- Ana Korać mi je rekla da je Aleksandra pričala svašta o meni. Spominje neki porno snimak. Zameram mu što nema potrebu da meni kaže sve što ima. Ućutkuje me jer mu je krivo kada neko mene vređa. Imali smo raspravu, ali shvatam i njega da mu je krivo što ga nisam pitala da Marko Marković učestvuje sa nama. Ja se kidam u sebi što ne mogu sa sinom da budem, ali svaka čast njemu pored svega. Idem srcem, plašim se da ne budem ponovo izigrana! - rekla je Miljana.

Naravno, kao i sve zadrugare sa kojima je radio intervju večeras, Milan Milošević je upitao i Miljanu šta misli o celom odnosu Dragane Mitar i Pavla Jovanovića.

Foto: TV Pink Printscreen

- Znam da je bio sa njom, dok je bila u braku sa suprugom. To je meni van svake pameti, nije mi jasno kako je taj muž mogao da se pomiri sa njom. On mi deluje da je i dalje zaljubljen u nju, a ni ona nije ravnodušna. Počela je da plače, sva osećanja su joj se vratila. Mnogo je stariji od nje i imućan. Smatram da joj nije lepo u braku sa tim čovekom, ali to nije razlog da se ona tako ponaša. Sinoć sam još čula da je imala se*ks sa Markom Miljkovićem, sad ne znam da l' je to istina. Takvo ponašanje ne treba da ima. Stalo joj je sada da ostane zbog Pavla. On je ipak rekao da je ona nešto najlepše što je imao u životu - govorila je Miljana, a onda je spomenula Marka Miljkovića:

Foto: TV Pink Printscreen

- Marko je samoživ, on je narcis. Marko neće pokazati u konflikte, neće on dozvoliti sebi da uđe u rasprave. Dragana igra dvostruku igru, uvedite muža i taman i on da bude žrtva i da pobedi - iskreno je rekla Nišlijka.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Milan Milošević

#Miljana Kulić

'