AKTUELNO

Pregledala je pisma nekoliko puta ne bi li ugledala Sanjino.

Danas u Beloj kući Jovana Tomić Matora i Miki Đuričić slave krsnu slavu Svetog Ignjatija. Povodom toga Veliki šef je čestitao domaćinima slavu i obavestio ih je da je vreme da se premeste u restoran "Dubiozu" gde ih je čekala bogata trpeza i tamburaši.

Matora i Miki su pred početak samog slavlja pročitali čestitke koje su dobili od svojih najmilijih.

Foto: TvPink Printscreen

Domaćine kućo stara, živ nam bio i sa zadrugarima krsnu slavu proslavio. Da je slaviš još dugo, da je zdravlja puno. Nek zdravica stolom kruži, nek se dobro vino služi, ispoštuj svakog gosta, a ima ih dosta. Nek je zdravlja i sreće tebi i Matoroj dar od Boga. Prigrli danas svoje drugove i to svoje voljeno biće - glasio je deo pisma koje je Miki dobio od svoje armije fanova.

Potom je i Matora pročitala svoje čestitke koje je dobila od porodice i prijatelja, ali je bila vidno razočarana, jer u Belu kuću nije pristiglo pismo od njene devojke Sanje Stanković. Tomićeva je čak nekoliko puta listala pisma ne bi li našla plavušino, ali bezuspešno.

Ćero tebi i Mikiju čestitamo slavu, da je u miru i zadovoljstvu sa zadrugarima proslavite, a mi ćemo kući sa svojim gostima. Sanja nije poslala čestitku, ne znam zašto, ali dobro - pričala je Matora iznervirano.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: DRAGANA I JA SMO RIJALITI ZVEZDE! Bora čuo šta je Pavle pričao o Dragani i sebi, pa otkrio sve detalje! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Jovana Tomić Matora

#Miroslav Miki Đuričić

'