AKTUELNO

Dok svi osuđuju njegov postupak, on se diči onim što je uradio.

Postupak Karađorđa Subotića kada se pred svim zadrugarima skinuo i go plivao u bazenu je sve zadrugare u šoku. Po saopštenju Velikog šefa ukućani su se sakupili oko crnog stola i održali porodični sastanak, a glavna tema je bio upravo Karađorđe i njegov polni organ.

Foto: TvPink Printscreen

Aleksandra Subotić, njegova ćerka je veoma posramljena zbog ovoga, da je od muke rekla da bi svojoj ćerki od sramote rado promenila prezime.

Zbog onoga što se juče desilo mene je mnogo sramota. Mislim da je i Davidovu porodicu veoma sramota. Ovo je velika sramota za Karađorđevu majku, brata, unuku i mene kao njegovu ćerku. Da neko upire prste u moje dete da kaže: "Ne trebaš da se družiš sa njom zbog toga i toga", zbog toga je mene sramota. Moje dete je ovde bilo pre tri dana. Ja bih sada svom detetu promenila prezime, odvela ga u Tadžikistan. Ovo je za mene najveća bruka, ja ovde ne radim nikakve gluposti. On ima 50 godina u gu*ici, šta treba da svoj polni organ pokazuje devojkama od 20 godina.

Foto: TvPink Printscreen

Mene nije sramota svoje sekualnosti. Ja ću otići na trg u Beograd da se skinem. Vi ste jedni gadovi i foliranti. Promovišete svoju sekualnost, a ovamo vas je sramota onoga kakve vas je Bog stvorio. Ja se ne stidim sebe ni svog stvoritelja. Barabe jedne -  vikao je Karađorđe.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: TO MI JE ISPOD ČASTI: Ljuba šokirana Karađorđevim postupkom, a onda spomenula njihovu unuku! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Aleksandra Subotić

#Karađorđe Subotić

'