AKTUELNO

Ostali su bez teksta.

Igra u toku koju je trebalo da se zadrugari gledaju i ne nasmeju nije održana kako treba. Iako su Suzana Perović i Zlata Đurković uspele da nadmaše rekord, oglasio se Veliki šef koji nije bio zadovoljan ponašanjem ukućana Bele kuće.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zadrugari, osim što ste danas pokazali da ne poštujete pravila života u Zadruzi, pokazali ste da ne umete da se igrate. Jasno i glasno je bilo da morate da sedite za stolom i nadgledate igricu. Većina vas nije prisustvovala igri. Ta pojava govori o nepoštovanju drugih. Zbog toga biće smanjen budžet svima po 500 dinara. Ukoliko ne želite da se vaš budžet smanjuje, održite sastanak o tome - glasilo je pismo Velikog šefa.

Prva koja je imala šta da kaže o ovoj temi bila je Zorica Marković koja je osudila ponašanje mladih, iako su ona i Rada Vasić mogle da stoje više od pojedinih.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mislim da je krajnje glupo takvo ponašanje. Ja sam došla ovde da se igram, idite kući, bestraga. Sram vas bilo, Rada i ja stojimo, a toliko imamo godina. Gledajte Miću, prvi sedne, poslednji ustane - rekla je Zorica Marković.

Ovim rečenicima pevačica je ubola živac mnogim mlađim cimerima, pa je situacija počela da se zahuktava.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Zerina Hećo

#Zorica Marković

'