AKTUELNO

Ljuba je otvorila dušu Kulićevoj, ne znajući da je sve deo igre.

Miljana i Marija Kulić su došle na ideju da intervjuišu svoje cimere pod izgovorom da, navodno, imaju zadatak i time ih sve nasamarile. Miljana se uživela u ulogu novinarke, a potom na intervju pozvala Ljubu Pantović.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Kulićeva je istakla da je Karađorđe Subotić rekao da je Ljuba ljubomorna na njenu ćerku, a zbog toga je Pantovićeva planula, pa je osula paljbu po svom bivšem suprugu.

To je najveća greška u mom životu. To je čovek koji mene patološki mrzi. Suluda je izjava oca da je majka ljubomorna na svoju ćerku, pogotovo što je ta ista majka brinula o zajedničkoj deci 80 odsto vremena njihovog života - rekla je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toga je Pantovićeva otkrila da je zapravo Karađorđe kriv zbog toga što Aleksandra nije učila školu i da je ona uvek bila uzorna majka.

Karađorđev predlog je bio da Aleksandra drži noćni klub sa devojkama da bi od toga više zarađivala i da joj za to nije potrebna škola. Zato Aleksandra ima samo jedan razred srednje škole - objasnila je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Zadrugari podelili uloge za film ZABRANJENA LJUBAV: Miki odmah istakao ko će biti u centru pažnje! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Ljuba Pantović

'