AKTUELNO

Markovićeva je u besu svašta izgovorila sudiji.

Snežana Ilić nije mogla da se pomiri sa činjenicom da će nedelju dana provesti u izolaciji daleko od svih ukućana, što je odlučila vođa Zorica Marković, koja ju je pored Zlate Đurković izabrala za potrčka.

S obzirom na to da ju je sudija prozivala od ranog jutra, pevačica više nije mogla da ćuti, pa je joj se suprotstavila onako kako niko nije očekivao.

Foto: TvPink Printscreen

Zorica je pogrdnim rečima urnisala Snežanu, a ni sudija joj nije ostala dužna. Obezbeđenje je odmah odreagovalo, a onda je nastala žustra rasprava.

Sujeta ti je povređena, što Zlati nije hladno! - vikala je Zorica.
Nosi se, gadiš mi se - rekla je Snežana.

Foto: TvPink Printscreen

Sad ću da crknem od muke. Kako si Snežo? Sad ti ne curi nos? Što si zeznula Kleopatru? - provocirala je Markovićeva.
Ti se hraniš zlobom, ti si trokrilni orman. Od početka pokazuješ mržnju, odmah si skočila na mene. Zloba te hrani - uzvratila joj je sudija.
Nemoj više da lažeš narod, uživaj u tim bundama i pusti druge ljude da žive! Od tate nisi kupila više ništa, ljudima uzimaš pare! - rekla je Zorica, koja je vodom polila sudijinu bundu.

Foto: TvPink Printscreen

Zlata Đurković više nije mogla da sluša raspravu, pa je još jednom dala sve od sebe da objasni Ilićevoj kakav je koncept rijalitija i šta može da očekuje ukoliko nastavi sa upornim provokacijama.

Omalovažavate ljude, prestanite to da radite, ako hoćete da ostanite dostojanstveni! Ovo je rijaliti, ima pravo da vas polije go*nima! Ja ću da izađem, ako treba! Izaći će onaj koji mora! Ti je namerno provociraš! Svi su znali da vama nije dobro, evo šta se sad dešava! - urlala je Zlata, koja je pokušavala da dopre do Zorice.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Snežana Ilić

#Zorica Marković

'